Fotografije iz serije Avci povećavaju interesovanje gledalaca! (FOTO)

Uzbuđenje i radoznalost porasli su sa prvim snimkom iz turske serije Avci gde Uraz Kaygilaroglu glumi policajca.

Fotografije iz serije Avci povećavaju interesovanje gledalaca! (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Pinar Deniz, koji se očekuje u drugoj sezoni serije Yargi u novoj sezoni TV serija, takođe će se pojaviti na Disney plus sa serijom Avci. Deniz, jedan od brend ambasadora digitalne platforme, koja je počela sa emitovanjem 14. juna u Turskoj, izazvala je uzbuđenje svojim prvim slikama iz pomenute serije Avci / Lovac. Sada se čeka datum izlaska ove digitalne serije, sa fotografijama koje se dele na Disney Plus nalogu na društvenim mrežama sa napomenom „Kada su sva svetla upaljena, niko te ne može videti…”.

Serija Kacis / Bekstvo, u kojoj je Engin Akyurek napisao priču i glumio sa Irem Helvaciogluom, bila je prva turska serija koja je emitovana na ovoj digitalnoj platformi. Zatim je nedavno završeno snimanje TV serije Između sveta i mene u kojoj glavne uloge igraju Demet Ozdemir i Bugra Gulsoy koja će biti premijerno prikazana 14. septembra. Na kraju su objavljene fotografije iz serije Lovac.

U Avci, koji je treća serija platforme, Pinar Deniz daje život ženi serijskom ubici koja ubija ljude koje vidi kao kriminalce i bira svoje žrtve među ljudima koji nanose štetu ženama, deci, životinjama ili životu, ali se prerušava kao umetnik .

Uraz Kaygılaroglu igra policajca u seriji. Pored toga, u seriji učestvuju imena kao što su Ahmet Rifat Sungar, Tolga Tekin i Sebnem Hasanisouhi.

NOVO - Aslihan Guner vredno radi na novim projektima

By: TV Exposed