Kaan Urgancioglu objasnio zašto slavi rođendan dan pre

Glumac Kaan Urgancioglu, rođen 1981. godine, napunio je 41 godinu. Međutim, postoji, odnosno postojala je mala misterija oko glumčevog datuma rođenja.

Kaan Urgancioglu objasnio zašto slavi rođendan dan pre

Foto Credits: Haberler

Zašto glumac rođen 9. maja slavi rođendan 8. maja? Kaan, koji je napravio iskorak u karijeri likom tužioca Ilgaza, kojeg tumači u seriji Yargi / Presuda, Kanala D objasnio je razlog za ovu situaciju svojom objavom na društvenim mrežama.

Kaan Urgancioglu, koji je takođe poklonio sav prihod od svog rođendana Egejskoj fondaciji za savremeno obrazovanje ECEV, napisao je sledeće u svom postu:

„Zapravo, moja majka je htela da me rodi 8. maja, da bi to bio isti dan kada je rođen i njen otac, ali ja sam rođen 9., tako što sam pravio neke probleme iznutra kada je ona umalo uspela. U svakom slučaju, u mom okruženju se slavi 8. Moje saznanje o ovoj priči je došlo kasnije, kada sam već imao 18 godina. U zaključku, želeo bih da podelim sa vama da sam rođen 9. Međutim, da posle ovog vremena ne bih uvredio svoju majku, i dalje prihvatam proslave 8. u mesecu.

Ove godine, ako želite, najbolji poklon koji mi možete dati biće donacije koje ćete dati Egejskoj fondaciji za savremeno obrazovanje kako biste bili nada za obrazovanje učenika. Ako dete više čita, budućnost će biti bolja! Hvala vam puno na podršci.", napisao je ovaj popularni turski glumac.

NOVO - Engin Altan Duzyatan doživeo tešku povredu na snimanju serije!

By: Milt-TV Exposed