Caner Topcu o sebi i pripremama za seriju

Interesovanje za duo Caner Topcu i Rabia Soyturk, koji su bili partneri u seriji Star TV-a Duy Beni / Čuj me, bilo je ogromno na društvenim mrežama.

Caner Topcu o sebi i pripremama za seriju

Foto Credits: Internet Haber

Zbog niske gledanosti, Duy Beni je prošlog četvrtka završio svoju pustolovinu u 20. epizodi. Ipak, obožavaoci serije su Rabiu Soyturk i Canera Topcua, koji su im se veoma dopali, doveli na vrh društvenih mreža. Veliki talas interakcije na društvenim mrežama tokom emitovanja serije Duy Beni ostvaren je doprinosom snažnog sklada i visoke energije ovo dvoje mladih glumaca. Duy Beni je možda ostavljen iza nas, ali izgleda da je duo upamćen kao novi dramski par. Caner Topcu je učestvovao u YouTube programu gde je tražio i odgovarao na to šta su sve ljudi pitali o njemu na Googlu. Glumac je izjavio i da na ruci ima samo jednu tetovažu i da ne zna zašto ju je napravio i da više neće napraviti drugu tetovažu. Caner je rekao da iako se muškarci pripremaju veoma brzo u TV seriji, proces pripreme žena traje dugo. Govoreći o pripremnim radovima na snimanju TV serije mladi glumac je izjavio:

„Muškarci, generalno, svi su brzi“, a potom je odgovorio na pitanje o glumicama: „To je njihova frizura, pa je to njihova šminka, to je bio njihov kostim. Da kažem Rabia. Ali to je previše, njena kosa se uvek menja." .

Izrazivši da nema estetiku, Caner Topcu je izjavio da nema takvu misao. Objašnjavajući da je pre 5 meseci morao da promeni broj telefona, glumac je dodao da je takvu odluku doneo jer je dobio mnogo poziva jer je imao stari broj.

NOVO - Da li je serija Yali Capkini najuspešniji projekat sezone?! Evo šta kažu brojke!

By: TV Exposed