Perihan Savas o svojoj novoj ulozi i seriji

Perihan Savas se vratila na ekran sa asertivnim likom u TV seriji Dilek Tasi / Kamen želja.

Perihan Savas o svojoj novoj ulozi i seriji

Foto Credits: IMDB

Sjajna turska glumica Perihan Savas uspela je još jednom da privuče pažnju svojih fanova pojavljivanjem na televizijskom ekranu sa likom po imenu Macine Rona.

Odgovarajući na pitanje o povratku na TV ekrane sa ambicioznom serijom Kanala D Dilek Tasi / Kamen želja, glumica je rekla:

„Kao neko ko je proživeo osamdesete, učešće u ovom projektu za mene ima posebnu karakteristiku. Svideo mi se lik koji igram, Macide. Osećam veliko zadovoljstvo što sam u takvoj seriji, uzbuđena sam.“.

Televizijska serija Dilek Tasi, koja je kod mnogih izazvala nostalgiju svojom pričom smeštenom u osamdesete, dala je Perihan Savas priliku da ponovo doživi taj period u kojem je i ona živela, ovog puta kao glumica.

Pozitivni komentari

Navodeći da je dobila veoma pozitivne komentare o seriji, Perihan Savas je rekla:

„Mislim da je naša serija veoma dobra, naši glumci i ekipa su zaista vredni, dobro se slažu i veoma je prijatno raditi sa njima. Dobijam veoma pozitivne komentare od publike.”.

Govoreći o priči TV serije Dilek Tasi, koja je porodična drama i koja se izdvaja kao priča o ocu i ćerki, Perihan je rekla da je Turska bila u teškoćama osamdesetih godina prošlog veka.

NOVO - Dilek Tasi / Kamen želja je serija koja budi mnogo emocija

By: TV Exposed