Cuneyt Mete o trećoj sezoni serije Kardeslerim / Moja braća

Cuneyt Mete, jedan od vodećih glumaca TV serije Kardeslerim / Moja braća, rođen je 1970. godine u Izmiru. Glumac, koji igra lik Orhana Erena u seriji koja se emituje na ATV ekranu, ponovo pokazuje svoje majstorstvo.

Cuneyt Mete o trećoj sezoni serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: Internet Haber

U scenama Cuneyta Metea pojačava se intenzitet emocija, osećaj lika prelazi na publiku. Glumac je nedavno dao i novi intervju u kojem je između ostalog govorio o seriji Kardeslerim / Moja braća.

Rekavši da TV seriji Kardeslerim ide dobro po pitanju gledanosti i utisaka i da mu se serija veoma dopada, glumac se suočio sa pitanjima da li će se projekat nastaviti u trećoj sezoni. Cuneyt Mete je na to pitanje odgovorio: „Kažu da će se nastaviti sledeće godine, nadam se da će se nastaviti.

Serija Moja braća je premijerno emitovana na ATV ekranu sa svojom prvom epizodom 20. februara 2021. Serija, koja se sa publikom susrela u 45 epizoda do sada, od dana kada je počela, dostigla je veoma veliku bazu fanova. Interesovanje za snažnu priču serije i dalje traje.

Očekuje se da će ATV nastaviti seriju Kardeslerim i u trećoj sezoni, ali još nije dato zvanično saopštenje. Mete je takođe preneo osećaj koji je stekao i naveo da mu je rečeno da će se projekat nastaviti.

Dakle, vrlo verovatno ćemo gledati barem još jednu sezonu ove TV serije, ali sačekajmo i zvaničnu potvrdu.

NOVO - Serija Baba / Otac dobija novu sezonu!

By: Milt-TV Exposed