Kerem Bursin, Hande Ercel i Ahmet Mumtaz Taylan dobili nova priznanja

Interesovanje za Tursku povećava i činjenica da turski glumci ostaju na dnevnom redu širom sveta sa svojim projektima i utiču na društvene mreže. Duo Kerem Bursin i Hande Ercel je na dnevnom redu sa mnogim temama u inostranstvu, a jedna od njih je bila evaluaciona studija o lepoti.

Kerem Bursin, Hande Ercel i Ahmet Mumtaz Taylan dobili nova priznanja

Foto Credits: IMDB

Hande Ercel i Kerem Bursin iz Turske zauzeli su prvo mesto na listi najlepših i najzgodnijih glumaca 2022. godine koju je sastavio britanski magazin Nubia Magazine.

Dvojac, koji je zajedno glumio u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i svoje prijateljstvo započeto na setu pretvorio u ljubav, razišao se negde pre nove godine. Međutim, činjenica da je serija nastavila da se emituje u različitim zemljama sveta ponovo je zadržala njih dvoje na dnevnom redu.

Kerem Bursin, koji je dodatno pojačao svoju aktivnost u inostranstvu svojim putovanjima u Španiju, izabran je za najzgodnijeg turskog glumca 2022. godine.

Hande Ercel će, s druge strane, uskoro napraviti veliku buku svojim novim projektima nakon specijalnog ugovora sa digitalnom platformom Disney Plus. Kako će ovaj proces napredovati pitaju se i obožavaoci glumice, a o njenom izboru za najlepšu tursku glumicu 2022. godine po izboru magazina Nubia pričalo se i na društvenim mrežama.

Još jedan važan uspeh medju turskim glumcima ostvario je Ahmet Mumtaz Taylan. Glumac, koji se pojavio u nastavku najnovije serije Leyla ile Mecnun, bio je i u glumačkoj ekipi TV serije Aziz. Ahmet je  ponovo učinio Tursku ponosnom kao ambasador međunarodne kinematografije. Festival Cinematographic Award of Nations održan je juče na Siciliji, a Mumtaz Taylan je prisustvao dogadjaju i dobio priznanje. On je nagrađen zbog stvaranja snažne veze između Italije i Turske u svetu serije i filma.

NOVO - Mafijaš u seriji Senden Daha Guzel | Lepša od tebe?!

By: TV Exposed