I Songul Oden povredjena na setu!

Pomalo neverovatne informacije nam stižu iz Turske. Nakon što je potvrdjena vest da je na snimanju povredjen Ismail Hacioglu, stigla je ista koja se odnosi na Songul Oden.

I Songul Oden povredjena na setu!

Foto Credits: Dizilah

Ismail Hacioglu je povredjen usled nepoštovanja sigurnosnih mera na setu filma 49. Jedan od tehničara je slučajno u njegovoj blizini aktivirao malu eksplozivnu napravu i glumac je pri tome zadobio nekoliko rana na svojoj koži. Tu nije kraj ne baš prijatnim vestima sa setova iz Turske.

Songul Oden paralelno radi na dve nove serije Disney Plusa, one o Ataturku i seriji Nomen. Tokom snimanja jedne od scena došlo je do neočekivanog incidenta i Songul je čak i hospitalizovana, što je još lošije u odnosu na Ismaila kom je "samo" hitna pomoć ukazala prvu pomoć na setu. Dok je snimala scenu u automobilu, Songul Oden je bila pomalo šokirana kada je automobil izgubio kontrolu i otvorio air-begove.

Glumica je zadobila nimalo prijatne udarce u stomak i ruke i praktično ostala zaglavljena u sedištu. Oden je bila vidno potrešena ali je na kraju ipak nakon odradjenog pregleda utvrdjeno da je s obzirom na situaciju prošla dobro, uz manje modrice po telu. Songul Oden se već vratila na set i nastavila da snima seriju Ataturk.

Dva incidenta na snimanjima u kratkom vremenskom periodu su jasan znak da je potrebno obratiti pažnju na sigurnosne mere na setovima. U ova oba slučaja glumci su na svu sreću prošli uz lakše, površinske povrede.

View this post on Instagram

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

NOVO - Ismail Hacioglu povredjen na snimanju novog projekta!

By: TV Exposed