Ebru Sahin i Birkan Sokullu u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

Posebna analiza je pokazala da je industrija turskih TV serija toliko porasla i postala toliko važna da je postala jedan od najboljih izvoznih artikala u zemlji.

Ebru Sahin i Birkan Sokullu u seriji Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda

Foto Credits: Internet Haber

Proizvodne kompanije su dobile i šire i svetsko tržište. Svi koji se bave ovim poslom u svetu sada prihvataju veliki uspeh turske industrije TV serija, koja je počela od TV serije Sulejman Veličanstveni i nastavila se do današnjih projekata kao što je Sadakatsiz.

Uz emitovanje turskih TV serija širom sveta, milioni stranaca osećaju u svojim srcima priče naroda Anadolije i Trakije i gaje veliku ljubav prema Turskoj. Sva ova dešavanja imaju veoma pozitivne rezultate u pogledu imidža Turske u inostranstvu, omogućavaju razvoj turskog turizma, a običaji i tradicija naroda ove zemlje odjekuju u veoma širokoj geografiji.

Iako je stvoreno ovako snažno okruženje, neke probleme stvara i činjenica da se informacije o TV serijama koje su se pojavile u fazi pripreme produkcije šire logikom bekstejdž izveštavanja.

Treći naziv za istu seriju

Na primer, takav je slučaj i sa nazivima serija. Ove zakulisne informacije, koje se reflektuju na internetu i društvenim mrežama, zaglavljuju se u glavama ljudi, onda se dešavaju promene u vezi sa tim informacijama, a onda oni koji se sete prve informacije zbunjuju projekte.

Tako da, nova serija Star TV-a, koja je prvobitno bila najavljena kao Ab-i Hayat na internetu, a kasnije promenjena u Lavanta Konagi, biće emitovana pod imenom Yuz Yillik Mucize / Sto godina čuda. Detalji su postali jasni u trejleru i zajedničkom biltenu koji je objavila Star TV.

 Duo Ebru Sahin i Birkan Sokullu će preuzeti glavnu ulogu. Gledaćemo ljubav 130-godišnjeg lika Ali Tahira sa Harikom u današnjem svetu.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan privlači pažnju na mrežama čak i kada nema novih epizoda serije!

By: TV Exposed