Erkan Petekkaya i serija O Kiz / Ta devojka postaju sve popularniji

Serija O Kiz / Ta devojka originalna priča iskusne scenaristkinje Sirme Yanik, čini se da je produkcija koja će ostaviti traga u sredu uveče. U glavnim ulogama u seriji su Erkan Petekkaya, Sezin Akbasogullari, Dilin Doger i Cengiz Orhonlu.

Erkan Petekkaya i serija O Kiz / Ta devojka postaju sve popularniji

Foto Credits: Haberler

Uspeh Erkana Petekkaye u liku Kadira, koji se takođe može smatrati remek-delom, svima je na usnama. TV serija O Kiz će ostaviti trag u sredu uveče sa razlikom u svojoj priči, ali Petekkaya je nesumnjivo imao i ima najveći udeo u uspehu. Zamislite da 45-godišnji muškarac ima inteligenciju i ljubav petogodišnjeg deteta. Ovde je Petekkaya svojim nastupom u prvoj epizodi pokazao da može da se nosi sa tako izazovnom ulogom. Međutim, odraz serije O Kiz / Ta devojka na društvenim mrežama bio je niži od očekivanog.

Uprkos impresivnosti priče, korisnici društvenih mreža, koji su u prvoj epizodi skrenuli pažnju na Erkana, podelili su hiljade postova o liku Kadira, više od ostalih detalja serije. Erkan Petekkaya je takođe dugo bio među ljudima o kojima se najviše priča.

Ambiciozna serija sezone Kanala D, O Kiz, koju je producirala Content House, dala je dobar test u gledanosti svojom prvom epizodom. Očekuje se da će stope, koje su iznad proseka u total kategoriji rejtinga i ABC1 grupi, dostići još bolje nivoe od druge epizode. Erkan Petekkaya, koji je svojim glumačkim nastupom dobio sjajne ocene publike, jedan je od ljudi o kojima društvene mreže najviše pričaju u svakoj novoj epizodi.

NOVO - Značajne kritike za seriju Yali Capkini

By: TV Exposed