Halil Ibrahim Ceyhan privlači pažnju na mrežama čak i kada nema novih epizoda serije!

Dnevna serija Emanet, koja se susrela sa publikom na Kanalu 7, nastavlja svoj put trećom sezonom.

Halil Ibrahim Ceyhan privlači pažnju na mrežama čak i kada nema novih epizoda serije!

Foto Credits: Internet Haber

Halil Ibrahim Ceyhan igra glavnu ulogu u seriji, čije se objavljivanje, odnosno nove epizode očekuju sledeće nedelje. Mladi glumac je vodio veoma uspešan proces partnerstva sa Silom Turkogluom u prve dve sezone.

Međutim, Ceyhan, koja je ostao u seriji Emanet nakon što je Turkoglu napustila priču, skoro da sam nosi projekat na svojim plećima.

Serija Emanet je svakodnevna produkcija i ima strastvenu publiku. Međutim, kada se pogleda rejting, vidi se da ova grupa publike nije mnogo veća od ostalih nedeljnih serijala. Ipak, treba reći da je Emanet na drugom mestu u pogledu povezivanja verne publike za sebe.

Ubedljivo prvo mesto

Halil Ibrahim Ceyhan je, s druge strane, napravio veliki “napad” na društvene mreže u poslednjih godinu dana, bez obzira na seriju. Glumac, koji je vidljiv na društvenim mrežama od samog početka serije Emanet, počeo je da se penje na vrh liste glumaca o kojima se najviše priča u poslednjih godinu dana.

U istraživanju koje je sprovela agencija Digilup, vidimo Halila Ibrahima Ceyhana na broju 1 na listi muških glumaca o kojima se najviše priča na društvenim mrežama. Glumac ne samo da skreće pažnju na prvo mesto, već je napravio ozbiljnu razliku sa 478.000 poruka u odnosu na svog najbližeg pratioca.

Halila Ibrahima Ceyhana na ovoj listi prati Yigit Kocak, koji igra lik Omera u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i sestre. Na trećem mestu je Akin Akinozu, glavni glumac serije Tuzak / Klopka.

NOVO - Firat Tanis već dobija pohvale zbog nove uloge!

By: TV Exposed