Promenjen naziv nove serije Deniz Isin i Ilhana Sena

Mlada glumica Deniz Isin nastavlja da učestvuje u dobrim projektima jedan za drugim nakon pauze i TV serije Sefirin Kizi prošle sezone. Rođena 1992. godine u Izmiru, glumica je na snimanjima od 2019. godine i za kratko vreme je napravila veliki napredak u karijeri.

Promenjen naziv nove serije Deniz Isin i Ilhana Sena

Foto Credits: IMDB

Deniz Isin je pronašla svoju novu TV seriju. Ispostavilo se da je naziv ATV TV serije u kojoj će se ona pojaviti, koji je bio izražen kao Ah Canim Haiat, promenjen u Sevmek Zamani / Vreme za ljubav. Glumicu ćemo gledati kao glavnu žensku ulogu u novom projektu ATV TV-a koji će početi na leto. Glumica je poslednje uloge imala u TV serijama pod nazivom Dobar dan, loš dan i Masumiyet / Nevinost.

Pored ovih, Deniz Isin, koju smo gledali u digitalnim serijama Eee Sonra, Bizden Olur Mu and Leyla ile Mecnun, vraća se televizijskim serijama nakon što je napravila pauzu.

Mlada i veoma talnetovana glumica ovog puta je preuzela veliku odgovornost u novoj ATV TV seriji sa Ilhanom Senom.

Ovo dvoje glavnih glumaca nove serije imaće i najveću odgovornost za uspeh priče. Novi projekat, u kojem ćemo gledati ljubav likova Firuze i Kaana, otkriće još jedan novi serijski par.

Obožavaoci željno iščekuju kako će se ispostaviti saradnja Ilhana i Deniz.

NOVO - Hazal Kaya - Šalila sam se!

By: Milt-TV Exposed