Onur Durmaz u seriji Kara Tahta / Tabla

Polako se kompletira glumački kadar nove turske televizijske serije Kara Tahta / Tabla. U pitanju je novi projekat kompanije US Yapim koji će biti emitovan na kanalu TRT 1.

Onur Durmaz u seriji Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: IMDB

Prema prvim informacijama nova TV serija Kara Tahta / Tabla će doneti priču o školi, odnosno profesorima. Poznato je i da će glavne uloge u ovom projektu tumačiti Miray Daner i Furkan Andic.

Danas je potvrđena informacija da je ugovor sa Us Yapimom za ulogu u ovoj seriji potpisao i Onur Durmaz.

Biće to osma po redu uloga u karijeri ovog mladog turskog glumca. Poslednja serija na kojoj je radio je projekat kojim je privukao na sebe dosta pažnje. Reč je o sve popularnijoj TV seriji Yargi / Presuda u kojoj je glumio Engina Tilmena, jednog od za sada omraženijih likova u ovom projektu. Ko gleda seriju, vrlo dobro zna i zbog čega.

Pored serije Yargi, pojavio se u projektima Kulup, GIF, Niyazi Gul Dortnala i drugim.

Kara Tahta je jedna od tri nove serije koje će biti emitovane na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1. Druga je serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Ozan Akbaba. Treća je serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka čiji glumački kadar će biti poznat do kraja ovog meseca.

NOVO - Yigit Kirazci napušta seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed