Ismail Hacioglu povredjen na snimanju novog projekta!

Turski glumac Ismail Hacioglu iza sebe ima uspešnu sezonu u TV seriji Mahkum | Zatvorenik. Ismail je odlučio da tokom leta ne odmara već radi na novom projektu.

Ismail Hacioglu povredjen na snimanju novog projekta!

Foto Credits: Dizilah

Ismail Hacioglu je bio veoma zapažen u popularnoj TV seriji Mahkum | Zatvorenik. Taj projekat je sada na pauzi izmedju dve sezone. Veliki broj glumaca ove turske serije je na odmoru, ali ne i Hacioglu. On je odlučio da radi na novom projektu, odnosno filmu 49, čija je radnja zasnovana na istinitom dogadjaju.

Snimanje filma je u toku, a na njemu je usled nepažnje, odnosno nepoštovanja sigurnosnih mera deblji kraj izvukao upravo glavni glumac, Ismail Hacioglu. Jedan od tehničara je pretpostavlja se slučajno detonirao manju eksplozivnu napravu ispred glumca i pri tom mu naneo povrede. Hitna pomoć je bila prisutna na setu i odmah reagovala i pružila prvu pomoć povredjenom glumcu. Utisak je da je ova situacija dobro završena ali je Ismail zadobio nekoliko površinskih rana.

Glumac se odmara u hotelskoj sobi i svi se nadaju da će brzo biti spreman za nastavak rada na ovom filmu. Ovo je dobar nauk za sve, ali nažalost ne i prvi put da se slične stvari dešavaju na snimanjima. Hacioglu je na svojoj koži osetio posledice nepažnje i nepoštovanja sigurnosnih mera...

NOVO - Sinem Unsal nema sreće sa serijama nakon Mucize Doktora

By: TV Exposed