Ahmet Kayakesen će imati značajnu ulogu u seriji Ego

Ahmet Kayakesen, koji je rođen u Istanbulu 1988. godine, na snimanjima je od 2014. godine, ali uprkos tome što je bio na ekranu tako dugo, nije imao te sreće u popularnosti.

Ahmet Kayakesen će imati značajnu ulogu u seriji Ego

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji je privukao pažnju likom Fatiha u seriji Kocamin Ailesi / Porodica mog muža, bio je cenjen i likom Ismaila u TV seriji Hanim Koylu. Pored TV serije Savasci / Ratnik, glumac je glumio i u projektu Yasak Elma / Zabranjena jabuka i bio uspešan i sa Hercaijem. Ahmet Kayakesen je postao zapažen svojim uspehom u TV seriji Hercai, u kojoj je igrao lik Haruna.

Glumac, koji je nedavno pokazao interesovanje za bioskop i digitalne serije, takođe je preuzeo glavnu ulogu u seriji TRT 1 pod nazivom Mukemmel Eslesme / Savršen spoj. Danas se Ahmet Kayakesen sprema da se vrati na ekrane sa ulogom i imidžom koji će iznenaditi njegove fanove.

Kayakesen biće jedno od važnih imena TV serije Ego, čije su pripreme za Fox TV nedavno završene, urađena su snimanja postera i ekipa se okupila i otišla na set. Druge dve glavne uloge serije, u kojima glavne uloge preuzimaju Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk, određene su kao Ahmet Kayakesen i Ruya Helin Demirbulut.

Ahmet je jedno od iznenađujućih imena serije Ego i biće ponovo rado viđeno nakon uspeha u seriji Hercai.

NOVO - Mert Ramazan Demir je posebno povezan za serijom Sahmaran

By: TV Exposed