Asli Enver odustala od nove serije zbog trudnoće?!

Navodi u štampi o poznatoj glumici Asli Enver, koja se prošle nedelje tiho udala za Berkina Gokbudaka, da je trudna, iznenadili su njene fanove.

Asli Enver odustala od nove serije zbog trudnoće?!

Foto Credits: Haberler

Veliku radost ovom vesti doživeli su i njeni obožavaoci, koji su se plašili da se glumica možda i neće udati i ostvariti kao majka. Asli Enver je rođena 1984. i ima 38 godina. Uz otkriće da je glumica, za koju se zna i da želi da bude majka, trudna, ocenjuje se i da je otkriven razlog iznenadne odluke o braku prošle nedelje.

Asli Enver je odustala od učešća u TV seriji Benim Adim Farah jer je trudna i ne želi da pravi probleme svojoj bebi u ovom procesu. Koliko su se fanovi glumice radovali trudnoći, toliko su bili tužni što glumica napušta željno iščekivanu seriju.

Među informacijama je da Enver, koja je radila i u Disney Plus seriji po imenu Arayis / Potraga sada ima bebu u svojim planovima i to da će na neko vreme napraviti pauzu u karijeri. Sada treba pronaći novu glumicu za Benim Adim Melek, koji je uvežban za čitanje i adaptiran iz TV serije The Cleaning Lady / Čistačica. Asli je bila veoma pogodan kandidat za takvu priču. Međutim, popularna glumica želi da ovaj proces provede odmarajući se kod kuće, sve zbog trudnoće i mogućnosti da našteti svojoj bebi u intenzivnom tempu serijala.

View this post on Instagram

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

NOVO  - Lep gest Demet Ozdemir njenom suprugu

By: TV Exposed