Dvoje glumaca napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta!

Potvrđene su nove vesti vezane za tursku seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. Dvoje glumaca će se u narednom periodu oprostiti od ovog projekta.

Dvoje glumaca napušta seriju Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta!

Foto Credits: Dizilah

U seriji Ask Mantik Intikam će doći do promena u glumačkom kadru. Ovu seriju će napustiti jedan glumica i jedna glumica. Uskoro ćemo se oprostiti od Buraka Yoruka i Melise Dongel. Podsećamo, Melisa je u seriji tumačila lik Cagle, a Burak je glumio Cinara. U pitanju su likovi koji su bili značajni za radnju i ostaje da vidimo kako će se serija dalje odvijati bez njih.

Fanovima na društvenim mrežama se baš i ne dopada ideja da u priči ove serije više ne gledaju Caglu i Cinara. Vrlo je realno i moguće da se sve to i prenese na rejting i to je nešto što ćemo svakako pratiti u narednim epizodama ovog projekta.

Pored njih u ovoj turskoj TV seriji glume Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Gunay Karacaoglu, Mehmet Korhan Firat i drugi. Reč je o rimejku korejske drame Cunning Single Lady. Premijera ove turske serije je bila 18. juna 2021. godine. Projekat se emituje na televizijskom kanalu Fox TV.

Kakvi su vaši utisci o seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta? Pišite nam u komentarima ispod ove objave.

NOVO - Ozcan Deniz u problemu – Majka protiv nove devojke?!

 By: Milt-TV Exposed