Oktay Kaynarca priprema ozbiljnu TV seriju!

Oktay Kaynarca je i producent i vodeći glumac veoma ambiciozne serije za sezonu 2022-2023, koja će početi u septembru. Oktay, koji je osnovao producentsku kuću Guzel Adamlar sa svojim prijateljima Onur Tanom i Seyfijem Sahinom, sada ne samo da će glumiti u novoj seriji, već će raditi i kao producent.

Oktay Kaynarca priprema ozbiljnu TV seriju!

Foto Credits: Dizilah

Poznati glumac, koji je postao zapažen sa likom Suleymana Cakira u TV seriji Kurtlar Vadisi, osvojio je srca miliona i likom Hizira Cakirbejlija u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

U svojoj prvoj izjavi o novoj seriji koju priprema Kaynarca rekao je: „To je serija koja će biti lokomotiva sledeće sezone“ i izazvao je mnoga očekivanja. Evo novih dešavanja o ovom novom projektu.

Ispostavilo se da je naziv serije određen kao Kor. Novinarka Birsen Altuntas je takođe iznela neke detalje. Pre svega, očekuje se da će prva serija koju će producirati Oktay Kaynarca imati veoma efektan debi.

Snimanje serije, koja će se emitovati na ATV TV-u, počeće u junu. Onur Tan je jedan od produkcijskih partnera serije i istovremeno, kao reditelj, delikatno nastavlja svaki da planira detalj projekta.

Očekuje se da će nova serija pod nazivom Kor početi da se snima u junu i da će najmanje 4 epizode ​​biti snimljene tokom leta. Veoma efikasnom pripremom ove četiri epizode, Onur Tan će pokušati da poveže milione ljudi koji će od septembra na ATV TV-u gledati ovu novu TV seriju.

Diskusije o imenima sa kojima će Oktay igrati u priči se nastavljaju. Prve informacije otkrile su da je postojao i postoji određeni dogovor sa Isil Yucesoy, kao i sastanci sa Birce Akalay, Erenom Vurdemom i Hakanom Karahanom.

Ostaje da u narednom periodu vidimo ishod tih pregovora.

NOVO - Bade Iscil o novoj seriji

By: Milt-TV Exposed