Turske serije – Deset najgledanijih prvih epizoda serija koje su u toku

Objavljena je nova, zanimljiva lista kada su turske serije u pitanju. Reč je o listi najgledanijih prvih epizoda aktuelnih serija na Youtube-u, dakle onih koje se i dalje emituju. Na ubedljivo prvom mestu je serija Hercai. Prvu epizodu ove serije je pogledalo skoro 32 miliona ljudi. Na drugom mestu je prva epizoda Sen Cal Kapimija, ...

Turske serije – Deset najgledanijih prvih epizoda serija koje su u toku

Objavljena je nova, zanimljiva lista kada su turske serije u pitanju.

Reč je o listi najgledanijih prvih epizoda aktuelnih serija na Youtube-u, dakle onih koje se i dalje emituju. Na ubedljivo prvom mestu je serija Hercai. Prvu epizodu ove serije je pogledalo skoro 32 miliona ljudi. Na drugom mestu je prva epizoda Sen Cal Kapimija, sa 21,1 miliona pregleda. U korak je prati istorijska serija, Kurulus Osman sa 19,8. Veoma dobru gledanost na Youtube-u imaju i prve epizode serija Masumlar Apartmani i Mucize Doktor.

Naravno, treba imati u vidu da su neke serije počele pre onih drugih. Ipak, nema sumnje da su i ove brojke pokazatelj koliko su turske serije zaista gledane i tražene. Sledi lista top 10. Da li vas je neka pozicija iznenadila? Pišite nam u komentarima. Sve epizode svih ovih turskih serija sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Tolgahan Sayisman otpušten iz bolnice

By: TV Exposed