Nejat Isler radi sjajan posao u seriji Aile / Porodica!

Mnogi gledaoci turskih TV serija imaju na umu likove koje Nejat Isler igra i ne mogu da zaborave. Na primer, nemoguće je zaboraviti lik Erkumenta u TV seriji Behzat C.

Nejat Isler radi sjajan posao u seriji Aile / Porodica!

Foto Credits: DiziCentral

Nejat Isler je rodjen 1972. godine, a ovaj glumac je 1999. počeo da privlači pažnju likom Oktaja u projektu Deli Yurek.

Glumac, koji se u narednom periodu proslavio i serijama i filmovima, privukao je dosta pažnje kada je zbog zdravstvenih problema nakratko potpuno promenio život. Nejat Isler je učestvovao u veoma važnim ulogama, od lika Kadira u seriji Gulbeyaz, preko lika Deniz u seriji Aliye, do lika Cemala u Kapali Carsi / Veliki bazar i Cagataya u seriji Cukur / Jama.

Naravno, lik kojeg se mnogi najviše sećaju bio je lik Erkumenta u seriji Behzat C, koja je počela 2010. godine i koja je postala legenda do danas. U stvari, kao priča o liku Erkumenta, serija Saygi / Poštovanje je prikazana na Blu TV-u kao druga produkcija.

Sjajna integracija sa likom Cihana

Sada oni koji gledaju poznatog glumca u seriji Aile / Porodica nisu iznenađeni onim što vide. Cihan, gurnut od porodice, onaj koji je nevoljeni, potisnuti i bezvredni sin porodice Soykan privlači dosta pažnje...

Priča o takvom detetu koje je odraslo bez ljubavi, o čoveku koji čezne za majčinim osmehom i zagrljajem, takođe duboko pogađa publiku. Naravno, integracija Nejata Islera sa ulogom i uticaj na publiku sa osećajem kao da živi lik Cihana je veoma važno glumačko ostvarenje.

Postoje veoma pozitivni komentari za Nejata Islera u okruženju društvenih medija. Gledaoce, koji vide veliki potencijal u liku Cihana Soykana u seriji Aile, veoma zanima gde će scenarista Hakan Bonomo odvesti njegovu priču.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Nižu se pohvale za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed