Ozcan Deniz u problemu – Majka protiv nove devojke?!

Turski glumac Ozcan Deniz je poznat kao veliki zavodnik. Nije tajna da glumac voli lepe i mlade žene, što je dokazao i sa najnovijom ljubavnom vezom.

Ozcan Deniz u problemu – Majka protiv nove devojke?!

Foto Credits: Internet Haber

Ozcan Deniz je zaista šarmantan i privlačan muškarac. Zbog toga interesovanje mladjih i atraktivnih devojaka za njega nikada ni nije čudilo. Nova devojka je čak 23 godine mlađa od glumca. To je izazvalo sumnje i nesigurnosti kod Ozcanove majke.

Prema pisanju turske štampe, njegova majka pokušava da ga spreči da napravi istu grešku kao prethodni put. Tada je oženio dosta mlađu devojku što je rezultiralo skandaloznim razvodom braka. Sada Ozcan Deniz ponovo razmišlja da stupi u brak. Glumac razmišlja da još jednom oženi mnogo mlađu devojku od sebe, što se njegovoj majci nikako ne sviđa. Ona strahuje (i to sa razlogom) da bi Ozcana mogla da zadesi ista sudbina kao prethodni put.

Otišla je čak i korak dalje. Na društvenim mrežama, putem lajva na Instagramu i preko Instastorija je poručila da Ozcan nikada neće dobiti njenu saglasnost za potencijalni brak sa tom mladom devojkom. Turski mediji prenose da ga je majka čak i blokirala na Instagramu, ali nema sumnje da su glumcu preneli njene stavove.

Ukoliko se nastavi u ovom smeru, Deniz će možda morati da bira između nove ljubavi i svoje majke...

NOVO - Ozbiljna dominacija turske serije Mahkum / Zatvorenik!

 By: Milt-TV Exposed