Burak Ozcivit i Fahriye Evcen nastavljaju sa investicijama

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen nastavljaju da ulažu svoje prihode u nekretnine i automobile.

Burak Ozcivit i Fahriye Evcen nastavljaju sa investicijama

Foto Credits: Haberler

Nedavno su kupili novu letnju kuću sa velikim vrtom, balkonom i bazenom u području Turgutreis u Bodrumu. Supružnici su lično uključeni u uređenje svog novog doma.

Tokom posete vili, aktivno su razgovarali sa zanatlijama o raznim idejama. Burak Ozcivit i Fahriye Evcen su posebnu pažnju posvetili izboru nameštaja, pažljivo proveravajući garnituru na balkonu i više puta sedajući da procene udobnost. Prilikom izbora boje sofe, Fahriye se posavetovala sa suprugom.

Par je oko dva sata obilazio svoju novu nekretninu. Trošak sličnih kuća u ovom prestižnom području Bodruma procenjuje se na 30 do 50 miliona turskih lira.

Poznata destinacija

Turgutreis je naselje u opštini i okrugu Bodrum, u provinciji Mugla, Turska. Nalazi se na drugom mestu po veličini na poluostrvu Bodrum. Ovo mesto je popularna destinacija za odmor, sa 5 kilometara peščanih plaža, restoranima uz obalu i barovima, i smatra se letovalištem. Grad je dobio ime po osmanskom admiralu Turgut Reisu, koji je rođen tamo 1485. godine.

Turgut Reis, poznat i kao Dragut, bio je poznat po svojim ekspedicijama duž obala Španije, Francuske, Italije i Severne Afrike, kao i po učešću u Osmanskoj opsadi Malte, gde je poginuo. Nedaleko od centra grada nalazi se spomenik Turgut Reisu u Sabanci Parku1. Obala se sastoji od nekoliko uvala, sa strmim planinama koje se protežu paralelno uz obalu.

Turgutreis ima marinu koja omogućava pristup obližnjem grčkom ostrvu Kos trajektom.

NOVO - Salih Bademci poslao važnu poruku kolegama!

By: TV Exposed