Serija Demet Ozdemir u velikom problemu! Rejting projekta Dogdugun Ev Kaderindir sve lošiji!

Televizijska serija Dogdugun Ev Kaderindir nastavlja da beleži sve niži rejting iz epizode u epizodu. Priča u seriji, oni momenti koji se ne dopadaju fanovima se nastavljaju.

Serija Demet Ozdemir u velikom problemu! Rejting projekta Dogdugun Ev Kaderindir sve lošiji!

Ibrahim Celikkol, doskorašnji glavni protagonista serije je napustio projekat. Njegovim odlaskom u značajnoj meri opao je i interes za ovu seriju. Demet Ozdemir koja je nastavila sa njenom ulogom i dalje uspeva da imperisonira fanove, ali gledanost serije je sve niža. Demet trenutno tumači glavnu ulogu zajedno sa Enginom Ozturkom. Glumica koja se izdvojila sjajnom ulogom u ovom projektu tumačeći lik Zeynep, s vremena na vreme postavlja nove objave na svojim društvenim mrežama. Na taj način pokušava da podigne interes za samu seriju. Sudeći po reakcijama publike, polako se izdvajaju problemi, odnosno stvari koje se gledaocima serije Dogdugun Ev Kaderindir ne dopadaju. Najviše kritika nije upućeno glumcima, već scenaristima. Prema mišljenju velikog broja fanova ovog projekta, scenaristi ne uspevaju da Zeynep daju snažnu ličnost. Lik koji Demet Ozdemir tumači u ovoj seriji veruje svima i ne može da prepozna loše osobe. To je često košta, a upravo to se ne dopada gledaocima. Uz to, izdvajaju se i neki komentari koji se odnose na lakovernost i druge osobine koje povređuju Zeynep. Fanovi su pisali komentare poput „Kako je Zeynep stekla visoko obrazovanje sa tom inteligencijom? Svi sem nje su svesni da se ne sme verovati Nesrin. Kako je ona toliko ubeđena u to?“ i slične. Lik Zeynep je kritikovan i zbog poteškoća da odgovori na Barisov interes i ljubav koju pokazuje prema njoj. Nakon svih pokušaja koje je Baris imao, Zeynep je tek počela da shvata svoju važnost u celoj toj priči, smatraju fanovi.

Usledile su kritike na društvenim mrežama koje su sve brojnije. Povezanost tih kritika i niske gledanosti je očigledna. Scenaristi za sada nisu uzimali te kritike u obzir, što bi moglo skupo da ih košta. Podsećamo, treća sezona serije Dogudun Ev Kaderindir još uvek nije potvrđena.

Sve epizode ove turske serije sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Najpopularniji turski glumci na Instagramu

By: Milt-TV Exposed