Kerem Bursin, Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan ZAJEDNO u istoj seriji!

Digitalna platforma Disney Plus je još jednom dokazala da ima veoma ozbiljne planove kada su u pitanju turske serije. Nove informacije glase da će u istoj seriji pojaviti čak troje veoma popularnih glumaca.

Kerem Bursin, Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan ZAJEDNO u istoj seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija MF Yapim priprema jednu od deset novih serija za Disney Plus digitalnu platformu u Turskoj. Poznat je i naziv ovog projekta. Nova serija se zove Dunya ile Benim Aramda ili u prevodu Između sveta i mene. Ovaj projekat je privukao dosta pažnje kada je potvrđeno da će u njemu glumiti Demet Ozdemir. Biće to njen povratak u serije, koji fanovi željno iščekuju.

Krajem prošle nedelje se pojavila vest da bi njen partner na sceni mogao da bude odlični glumac Kerem Bursin. Nakon toga se pisalo i da će se pored Demet u ovoj novoj turskoj internet seriji pojaviti i Hafsanur Sacnaktutan. Kratko vreme je trajala i dilema ko će pored Demet tumačiti glavne uloge u ovom projektu.

Na kraju, epilog je zaista sjajan za sve ljubitelje turskih serija. U projektu pod nazivom Dunya Ile Benim Aramda / Između sveta i mene će se pojaviti pomenuti trio! Glavne uloge u novoj seriji će imati Kerem Bursin, Demet Ozdemir i Hafsanur Sancaktutan.

Pored njih, najavljena su još neka poznata imena u glumačkom kadru, ali za to ćemo morati da sačekamo zvaničnu potvrdu iz produkcije.

Fanovi Kerema Bursina su bili pomalo razočarani time što na sceni nove serije neće gledati svog omiljenog glumca i Hande Ercel, par iz serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i iz privatnog života. Međutim, to nije umanjilo veliko uzbuđenje kada su saznali da će na sceni novog projekta uz Kerema videti veoma talentovanu Hafsanur i sjajnu Demet Ozdemir.

NOVO - Durul Bazan u novoj seriji Yaratilan / Stvaralac

 By: Milt-TV Exposed