Turska serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi privlači sve više pažnje

Ertan Saban i Devrim Ozkan, koji se mogu opisati kao najiznenađujući par letnjeg perioda, postali su sjajan duo. Dvoje glumaca, koji su partneri u seriji Show TV-a Gelsin Hayat Bildigi Gibi, obradovali su fanove serije svojim efektnim nastupima.

Turska serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi privlači sve više pažnje

Foto Credits: Haberler

Interakcija između likova Songul i Sadija u seriji, čiji je drugi deo iza nas, u svakoj sceni još više dolazi do izražaja, a čini se da priča ova dva lika predstavlja veliki kuriozitet za publiku. Uspeh u kastingu serije, za koju je Gani Mujde napisao scenario i osmislio opšti koncept, činjenica je koju svi prihvataju. Ertan Saban demonstrira svoje veštine u portretisanju veoma različite i izuzetne ličnosti poput Sadija Pajaslija. Devrim Ozkan, koja je pratila Ertana Sabana u ovoj izazovnoj ulozi, privukla je interesovanje koje je prevazišlo očekivanja u liku komesara Songul.

Sadijeve i Songuline svađe u seriji postale su novi favorit društvenih mreža. Dok uzbuđenje zbog svađe stvorenih oko ova dva lika okružuje društvene mreže hiljadama tvitova, ali kontradiktorno stanje dvojca Ertan Saban i Devrim Ozkan ne ostaje neprimećeno.

Priče o likovima Sadija i Songul, pune kontrasta, ali koje su počele da se vide kao zajedničke, bile su efikasne u porastu gledanosti sa drugom epizodom TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi.

Čini se da ljubav između Songula i Sadija u narednim epizodama iznenađuje publiku serije i povećava interesovanje. Mnogi obožavaoci TV serija dele komentare izražavajući svoje iznenađenje na društvenim mrežama, rekavši: „Nikada to nisam očekivao, ali koliko dobro idu jedno uz drugo.“.

NOVO - Esra Dermancioglu u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

By: TV Exposed