Esra Dermancioglu u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Esra Dermancioglu se ponovo vraća na setove. Rođena 1968. godine, glumica se od 2008. pojavljuje pred publikom sa različitim likovima u serijama.

Esra Dermancioglu u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

Foto Credits: Haberler

Esra Dermancioglu, koja je tumačila lik Mukaddes, koja je iznervirala publiku u fenomenu zvanom Fatmagul’un Sucu Ne, bila je toliko uspešna da je ova lik je i dalje bio preziran.

Esra, koja je privukla pažnju svojim veoma uticajnim likovima i u bioskopu i u TV serijama, učestvovala je u projektima jedan za drugim i dala zadivljujuće nastupe u mnogim projektima. Nedavno se u seriji Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine pojavila i Esra Dermancioglu, koja je pre toga pokazala veoma efektan nastup sa likom Behice u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. Esra, koja je otkrila šta se od nje očekuje u dramskoj seriji sa likom Zahide, najavila je da će u novoj sezoni ponovo biti na ekranu sa novom serijom.

Otkriveno je da je Dermancioglu takođe u glumačkoj ekipi TV serije Bir Kucuk Gun Isigi koja će se emitovati na ekranima ATV-a i čije su prve scene snimane u Italiji.

Ovo je svojom izjavom potvrdila i poznata glumica. Dermancioglu je izjavila da će u novoj sezoni ponovo biti u televizijskoj seriji i rekla:

„To će biti televizijska serija. Uopšte ne razmišljam o digitalnim projektima, mnogo volim televizijske serije. Mislim da nas očekuje zanimljiv projekat.”.

NOVO - Problem serije Seni Kalbime Sakladim je dan emitovanja?!

By: TV Exposed