Toprak Can Adiguzel u važnoj ulozi u TV seriji Sevmek Zamani

Duo Ilhan Sen i Deniz Isin upoznao se u glavnim ulogama u TV seriji Sevmek Zamani / Vreme za ljubav, koja će se od ponedeljka, 20. juna, na ATV TV-u sastati sa publikom, ali je iza njih formiran veoma efektan glumački kadar.

Toprak Can Adiguzel u važnoj ulozi u TV seriji Sevmek Zamani

Foto Credits: Dizilah

Imena kao što su Toprak Can Adiguzel, Serenay Aktas, Cagdas Onur Ozturk, Nimet Yilgun, Onur Gozeten, Beran Soysal, Muttalip Muydeci, Derya Pinar Ak, Ozan Yigit, Zeynep Oymak su u glumačkoj ekipi ove nove turske serije. Serija, u kojoj će se goruća ljubavna priča Firuze i Kaana susresti sa publikom, oduvaće vetar romantike i istaći se kao dramska produkcija. Toprak Can Adiguzel igra jednu od važnih uloga u novoj seriji.

U seriji Alev Alev, koja se susrela sa publikom 2020. godine, mladi glumac se prvi put pojavio na ekranu sa likom Alija.

Glumac, koji je imao veoma dobar debi u svom prvom projektu, potom je veoma uspešno nastupio u seriji Kalp Yarasi na ATV TV-u.

Toprak Can Adiguzel, koji je igrao ulogu u celoj seriji sa likom Jamana i veoma napredovao, ponovo će ove sezone biti pred publikom sa novom serijom pod nazivom Sevmek Zamani.

Kako se mladi glumac jedan po jedan penje na lestvici karijere, on takođe doživljava razliku uključivanja u dobre projekte. Ovog puta uz glavnu ulogu ispisano je ime Toprak Can Adiguzel i za mladog glumca je krenuo novi test.

Glumac je tim povodom izjavio: „Počinjemo prelepu priču. To je projekat u kome se porodična toplina, ljubav, prijateljstvo i bratstvo reflektuju na publiku na veoma lep način.“.

NOVO - Oktay Kaynarca i Pelin Akil - razlika u godinama kao problem?!

By: TV Exposed