Merve Bolugur najavila povratak glumi!

Glumica Merve Bolugur, koja je na dnevnom redu sa svojom tek objavljenom pesmom „Ssst” i specijalnim izjavama, već neko vreme je daleko od ekrana.

Merve Bolugur najavila povratak glumi!

Foto Credits: Dizilah

Iako se već duže vreme ne bavi TV serijama i filmskim projektima, da li se poznata glumica, koja svojim izjavama i privatnim životom nije sišla sa dnevnog reda magazina, vraća na ekrane?

Merve Bolugur oduševila je svoje fanove najnovijom objavom sa svog Instagram naloga. Glumica, koja je proglašena vrednom nagrade 'Najbolja glumica' na ceremoniji dodele Zlatni anđeo 2022, imala je trenutke sa nagradom koju je dobila. Merve je objavila da je plakala od sreće, kako je napisala u objavi na svom Instagram nalogu.

Bolugur, koja nije mogla da obuzda svoje suze, koristila je sledeće izraze u svom deljenju; „Mnogo ste me rasplakali, hvala vam puno. Još razmišljam o tome koliko godina snimam TV serije. To me je nateralo da ponovo razmislim o svojoj profesiji. Kao da ste mi dali znak da se vratim profesiji.”.

Ovu objavu Merve Bolugur njeni fanovi su protumačili kao signal, odnosno želju glumice da se vrati glumi! Merve, koja je održala događaj za pitanja i odgovore sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nakon deljenja, na pitanje: “Zašto ste prestali da glumite?”  odgovorila je: „Bila sam manje zadovoljna, želela sam da radim različite stvari“.

Ukoliko se pronađe neki odgovarajući projekat Bolugur bi po svemu sudeći mogla brzo da se vrati glumi.

NOVO - Evo kada počinje nova turska serija Tozluyaka (VIDEO)

By: TV Exposed