Kerem Bursin postaje sve zapaženiji u Španiji!

Vrata se otvaraju jedna po jedna za Kerema Bursina, koji nastavlja da uživa popularnost zbog serije Sen Cal Kapimi. Glumac je ponovo otišao u Španiju na izvanredan posao.

Kerem Bursin postaje sve zapaženiji u Španiji!

Foto Credits: Internet Haber

Kerem Bursin je prisustvovao predstavljanju Oliversa, startapa pokrenutog u Metaverse-u.

U njegovoj pratnji bio je Alvaro Morte, koji je dao život liku po imenu Profesor u španskoj seriji La Casa De Papel, koja se sa velikim divljenjem gleda u mnogim zemljama sveta.

O Keremu Bursinu, koji je stekao veliku reputaciju u zemljama Latinske Amerike, a posebno u Španiji, govorilo se i zbog poziva koji je dobio da prisustvuje prezentacije platforme pod nazivom Oliverse, koju je osnovao španski preduzetnik, u novom svetskom univerzumu Metaverse.

Glumca su pratila poznata imena iz Španije. Među ovim imenima bio je i pomenuti Alvaro Morte. Na inauguracionom predstavljanju prisustvovali su i španski reditelj Koldo Sera i glumica Cayetana Gilen Kuervo. Kerem Bursin bio je jedno od zapaženih imena lansiranja održanog u utorak, 14. juna.

Kerem je stekao veliku reputaciju u Španiji, gde se turske TV serije često emituju. Glumac, koji često odlazi u tu evropsku zemlju, ovim odlascima susreće različita imena, napreduje i otvara vrata za nove projekte.

Španski obožavaoci glumca su malopre priredili lepo iznenađenje. U kampanji organizovanoj za Bursinov rođendan pokrenuli su kampanju u njegovo ime u Darussafaki i sakupivši više od 30 hiljada TL, koje su kasnije poklonili u humanitarne svrhe.

NOVO - Alina Boz najavila novi projekat

By: TV Exposed