Kerem Bursin oduševio fanove novom objavom

Poznati turski glumac Kerem Bursin stekao je ogromnu bazu obožavatelja nakon što je glumio u romantičnoj humorističnoj seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Kerem Bursin oduševio fanove novom objavom

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je napravio pauzu od ekrana posle finala  popularne TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Hande Ercel, ističe se svojim objavama na društvenim mrežama.

Kerem Bursin je na Instagramu postavio fotografiju koju je uslikao sa svojom bakom. Deljenje glumca, koji je na fotografiji napisao „Volim te, bako“, očaralo je njegove fanove. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova. Poznati glumac je na društvenim mrežama na Instagram storiju podelio i svoje fotografije iz detinjstva sa sestrom Melis Bursin. Obraćajući se svojim rečima: „Nećete verovati u fotografije koje sam našao“, glumac je ostavio poruku: „Ne znam ni šta je kostim superheroja, ali izgleda da sam superheroja shvatio veoma ozbiljno“ na fotografiji okvir snimljen u njegovom kostimu superheroja kada je imao samo 4 godine.

Kerem Bursin će uskoro pred svoje fanove sa projektom koji je najavio kao Lemi. Istovremeno, glumac, koji je nedavno podelio prvu sliku Lemija, koju potpisuje Braveborn Films, čiji je Bursin partner, povećao je radoznalost za ovaj novi projekat. Detalji novog filma Kerema Bursina, koji je svoj projekat predstavio napomenom „Neobična priča“, njegovi obožavaoci željno iščekuju.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Jessica May nova glavna ženska glumica serije Yalniz Kurt

By: TV Exposed