Jessica May nova glavna ženska glumica serije Yalniz Kurt

Serija Yalniz Kurt / Usamljeni vuk će u drugoj sezoni na efektniji način upoznati publiku sa obnovljenom glumačkom postavom i pričom. Jessica May će se vratiti na ekran posle 2 godine kao glavna ženska uloga u seriji.

Jessica May nova glavna ženska glumica serije Yalniz Kurt

Foto Credits: Haberler

Jessica May, koja je postala turska državljanka i zbog toga je u svakoj prilici izražavala svoju sreću, prvo je zablistala sa TV serijom Yeni Gelin / Nova nevesta. Glumica, koja je nakon toga preuzela glavnu ulogu u TV seriji Marija i Mustafa, koja se emitovala na ATV-u, uskoro će se pojaviti pred svojim fanovima 2 godine kasnije, ovog puta u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk.

TV serije u kojima je ranije glumila bile su projekti u kojima su bile uključene i komedija i drama, ali obično statične scene. Međutim, ovog puta gledaćemo Jessicu kao deo priče pune akcije.

Ova akciona situacija, koja je glumici prva u karijeri, obeležiće drugu sezonu serije Yalniz Kurt. Podrazumeva se da je serija mnogo efektnija od prve sezone, posebno trejlerima koji podsećaju na vojne serije, u kojima će biti obrađena tema nacionalnog jedinstva i zajedništva.

Kada je u pitanju Jessica May, učešće u seriji koja ima doslednost kao serija o vojnicima, beskrajnu akciju i koja sadrži priče obaveštajnih agenata pružiće priliku da se razvije u svojoj karijeri.

 U prvoj sezoni, Damla Colbay je postala partner sa Hasanom Deniziyaranom, glavnim muškim glumcem ovog projekta. Sada u drugoj sezoni, May će zameniti Colbay. Rezultati partnerstva Hasana Deniziyarana i May već su bili predmet radoznalosti.

NOVO - Burcu Ozberk srećna zbog povratka poslu

By: TV Exposed