Can Yaman otkrio od koga je mnogo toga naučio! (VIDEO)

Can Yaman, koji već duže vreme karijeru nastavlja u Italiji, veoma je blizu izlaska svoje prve TV serije u ovoj zemlji.

Can Yaman otkrio od koga je mnogo toga naučio! (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Italijanski fanovi Cana Yamana su veoma uzbuđeni. Dok je televizijski kanal promovisao seriju, prvi trejler iz serije je takođe bio prilično zanimljiv. Can Yaman deli glavnu ulogu sa Franceskom Chillemi u TV seriji Viola Come Il Mare. Prva serija glumca u ovoj zemlji, koji karijeru nastavlja više od godinu dana u Italiji, sastaće se sa publikom 14. septembra na Kanalu 5, jednom od najvećih kanala u toj evropskoj zemlji.

Can Yaman je priznao da je mnogo naučio od svoje partnerke iz te serije u svojoj poslednjoj objavi na svom Instagram nalogu. Na video snimku gde je glumac napisao „Hahaha, koliko stvari si me naučila“, vidi se da je Franceska Chillemi posebno doprinela turskom glumcu.

Can će igrati Frančeska Demira, pola Turčina, pola italijanskog policajca, u Viola Come Il Mare. Snimanje serije je održano u Rimu i Palermu prošlog septembra. Ova serija Yamana, koji ima ogromnu bazu fanova u Italiji, željno se iščekuje u zemlji.

Kanal 5, koji će emitovati seriju, naveo je u saopštenju od pre nekoliko nedelja da će Viola Come Il Mare biti prva serija sezone. Lik koji je Yaman oživeo u seriji opisan je na sledeći način:

„Frančesko Demir je fascinantan i zavodljiv čovek, ima velike istraživačke veštine, ali nema vere u ljudsku rasu. On je intuitivan, ali impulsivan i neposlušan lik na poslu.”.

Evo i pomenute objave u kojoj je Can pohvalio svoju prelepu italijansku koleginicu.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Objava Cemre Baysel ide ka pola miliona lajkova! (FOTO)

By: TV Exposed