Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan o "teškoćama" na snimanju serije Ates Kuslari

Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan, koji su preuzeli glavne uloge u projektu Ates Kuslari / Vatrene ptice, takođe su postali uspešan TV serijski par.

Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan o "teškoćama" na snimanju serije Ates Kuslari

Foto Credits: Internet Haber

Igrajući likove Gulayse i Barbarosa, duo je opisan kao jedan od najskladnijih parova sezone. Dvoje glumaca koji se odlično slažu jedno sa drugim na snimanju serije Ates Kuslari / Vatrene ptice, imaju poteškoća u nekim scenama.

Razlog za ovu poteškoću se ponekad pokazuje kao “pogoršanje” njihovog nervnog sistema i njihova kriza smeha.

Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan rekli su da im je u istoj sceni u priči serije nešto jako teško palo. Za Ilaydu ​​Alisan je bilo veoma izazovno da ponovi scenu u kojoj Gulayse krade novac od Catala i daje ga Aliju. Burak Tozkoparan je takođe izjavio da je gledao ovu scenu dok se snimalo i da je i on imao poteškoća.

Najteža scena

Duo Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan odgovarali su na pitanja publike. Prema Alisan, njen partner u seriji ima mnogo osobina sličnih liku Barbarosa, kojeg igra. Tozkoparan ipak ne misli da je tako.

Ilayda Alisan je na pitanje „Koja scena vam je bila najteža?“ dala sledeći odgovor na pitanje: „Imala sam jednu scenu sa Alijem, scenu u kojoj mu dajem novac, novac koji sam ukrala od Catala. Bio je tako hladan dan da nam se nervni sistem “pokvario” i da smo imali napad smeha. Kasnije se u istu scenu pridružio Burak. Snimali smo to mnogo puta, pretpostavljam da smo snimali tu scenu oko 3 sata.”.

Sve u svemu, sudeći po njihovim osmesima, na setu serije Ates Kuslari vlada odlična atmosfera. Nešto, što se i ogleda na TV ekranima i u gledanosti.

NOVO - Venčanje Devin i Aslana će obeležiti novu epizodu serije Aile / Porodica

By: TV Exposed