Kivanc Tatlitug i Berk Ercer još jednom pokazali svoju humanu stranu!

Turski glumci Kivanc Tatlitug i Berk Ercer su bez dileme sjajni u svom poslu. Ipak, njih dvojica se ponekad zaista izdvajaju.

Kivanc Tatlitug i Berk Ercer još jednom pokazali svoju humanu stranu!

Foto Credits: Haberler

Kivanc Tatlitug i Berk Ercer svoje glumačke kvalitete dokazuju iz projekta u projekat. Za obojicu se slobodno može reći da su dokazani u svom poslu. Naravno, Tatlitug je znatno poznatiji od svog kolege, ali i Berk je mnogima zaista drag i bez dileme dobar glumac. Svoje ljudske kvalitete obojica pokazuju i van svakodnevnog i redovnog posla.

Prethodnih dana Tursku su zadesile snežne padavine, mnogi kažu i nezapamćene do sada. Vreme je veoma loše, sneg pada često i u velikim količinama kada je u pitanju ta zemlja. To ipak nije sprečilo Kivanca i Berka da još jednom, možda i u najbitnijim trenucima pokažu svoju humanu stranu. O čemu se radi?

Ova dva sjajna čoveka su tokom najvećih padavina odlučili da preuzmu stvar u svoje ruke i distribuiraju hranu za pse lutalice. Na taj način su uspeli da sačuvaju zaista veliki broj života nedužnih životinja.

Ovo je samo jedna od humanih stvari koje su do sada činili Ercer i Tatlitug, ali svakako vredna pažnje i velike pohvale.

Bravo!

NOVO - Kraj za seriju Kalp Yarasi / Rana na srcu?!

 By: Milt-TV Exposed