Voštana figura Tube Buyukustun u muzeju u Istanbulu!

Turska glumica Tuba Buyukustun će dobiti sopstvenu voštanu figuru u The Madame Tussauds muzeju u Istanbulu. Pripreme su već otpočele.

Voštana figura Tube Buyukustun u muzeju u Istanbulu!

Foto Credits: Internet Haber

Da će turska glumica Tuba Buyukustun dobiti voštanu figuru potvrdjeno je iz samog muzeja. Ovo nije novina u smislu da neke njene kolege već imaju svoje voštane figure u tom muzeju. Medju njima se izdvajaju Kivanc Tatlitug, Beren Saat, Kerem Bursin i Cagatay Ulusoy.

Prvi korak pri pravljenju ovih figura je kreiranje komada koji je dobijen od određenih dimenzija zvanih “Sitting”. U procesu se koristi više od stotinu fotografija u ovom slučaju glumice koje će biti uslikane u toku same pripreme. Te fotografije nastaju upotrebom posebnih tehnologija fotografisanja i skeniranja. Po prvi put će koristiti jedna nova tehnologija i to baš pri stvaranju voštane figure poznate turske glumice.

Koristiće se 3D tehnologija fotografisanja i skeniranja kojom se fotografije snimaju pod uglovima od 360 stepeni za šta je potrebno 96 kamera. Za izradu jedna ovakve voštane figure je potrebno oko osam meseci. Nakon što se završi rad na voštanoj figuri, ona će biti smeštena u Madame Tussauds muzej u Istanbulu negde u toku 2022. godine.

Kada je u pitanju Tuba Buyukustun, njeni fanovi će imati prilike da je vide ranije u novoj seriji. U pitanju je Netflixov projekat pod nazivom Another self. Datum premijere ove nove turske internet serije će biti poznat u narednom periodu. Pored tog projekta čije je snimanje završeno, Tubu ćemo gledati u drugoj sezoni dokumentarne serije Rise of Empires: Ottoman. Buyukustun se već neko vreme nalazi na setu ovog projekta koji se takodje snima za Netflix digitalnu platformu.

NOVO - Ismail Hacioglu glumi dva lika u seriji Mahkum | Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed