Turska serija Gonul Dagi nastavlja da impresionira gledaoce

Epizoda 66 serije Gonul Dagi, koja je subotom uveče počela da se susreće sa publikom na ekranu TRT1, emitovana je 3. septembra. Nakon što je Gulsim Ali Ilhan, koja je igrala lik Dilek, napustila seriju u finalu druge sezone, nova era je počela.

Turska serija Gonul Dagi nastavlja da impresionira gledaoce

Foto Credits: En Son Haber

Posebno je Taner započeo novi život sa sinom, sećanjem na Dilek. Tuga se spustila na seriju i milioni gledalaca imali su priliku da izbliza prate Tanerovo razočaranje i bol u srcu. Obožavaoci serije, koji su ronili suze uz tužne trenutke lika koji tumači Berk Atan, svesni su da će naredne epizode ​​biti veoma lepe uz ljupkost bebe koja se uključuje u priču. Konkretno, trejler za 67. epizodu, u kojem je Taner rekao da će živeti sa sinom, snove koje je imao sa Dilek takođe je ugrejao srca publike. Berk Atan ima veoma uspešnu glumu i serija Gonul Dagi ponovo impresionira milione u novoj sezoni.

Međutim, i gledanost 66. epizode ​​serije pokazuje da nisu svi gledaoci serije, koja je ranije dostizala dvocifrene brojeve, bili uz TV ekrane. Nastavljajući svoj put dvocifrenim stopama tokom dve sezone, serija Gonul Dagi osvojila je prvo mesto u svim kategorijama sa 66. epizodom, kako se i očekivalo.

Međutim, gledanost serije je bila daleko iza dvocifrene stope. Uprkos tome, podrazumeva se da se obožavaoci ove turske serije, koja je postigla veoma uspešnu gledanost početkom septembra, još nisu u potpunosti vratili svojim navikama gledanja televizije. Iz tog razloga se očekuje da će gledanost serije ponovo dostići dvocifrenu stopu u narednim nedeljama nakon otvaranja škola u Turskoj.

Trejler 67. epizode, koji će biti emitovana u subotu, 10. septembra, privukao je još više pažnje Tanerovim srceparajućim, ali rečima punim nade.

NOVO - Rejting u novoj sezoni serije Kardeslerim je iznenadio mnoge

By: TV Exposed