Ilayda Alisan će podići svest svojom novom serijom Ates Kuslari!

Ilayda Alisan, koja će se uskoro ponovo sastati sa publikom sa svojom novom ATV serijom pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice, nalazi se u veoma važnom periodu u svojoj karijeri.

Ilayda Alisan će podići svest svojom novom serijom Ates Kuslari!

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koju smo gledali u izuzetnim ulogama u njenoj karijeri koju je započela 2011. godine, nedavno je uspela da postane jedna od mladih glumica kojima su producenti nudili najviše uloga. Glumica, koja je stekla veliku popularnost svojom ulogom Aksin u seriji Cukur / Jama, zatim je dostigla veliku bazu obožavatelja serijama pod nazivom Masumiyet / Nevinost, Kirmizi Oda / Crvena soba i Seversin.

Ilayda, koja je igrala glavnu ulogu sa Burakom Yorukom u Seversinu, jednoj od popularnih TV serija letnjeg perioda, doživela je i romantično komedijsko iskustvo. Nakon ovog iskustva, glumica, koja će se u novoj sezoni vratiti na ekran sa ATV serijom pod nazivom Ates Kuslari, ponovo će biti na čelu dramskog projekta. Ilayda Alisan je otišla na set za svoju novu seriju, a nedavno je osvojila i nagradu „Sjajne zvezde“ i nagradu „Najbolja glumica u romantičnoj komedijskoj seriji“ na dodeli nagrada Zlatni leptir. Izrazivši da je veoma srećna, Alisan je rekla: „Veoma mi je važno da dobijem nagradu za uspeh, zato sam ponosna.”.

Ilayda Alisan trenutno glumi sa Hande Soral i Gorkemom Sevindikom u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice. Glumica, koja je ofarbala kosu za svoju novu seriju, izjavila je da je prvi put ofarbala kosu i da joj se to veoma dopalo. Glumica je progovorila i o svojoj novoj drami: „Veoma dobar posao dolazi. Malo drame. To je veoma prijatan posao koji će rastužiti i nasmejati publiku. Naše snimanje se nastavlja, vredno radimo “.

Serija Ates Kuslari, koja spada u turske serije 2023. godine na ATV ekranu, skreće pažnju kao produkcija koja će privući pažnju kao priča o deci ulice.

NOVO - Da li Gecenin Ucunda / Na kraju noći zaslužuje više pažnje i bolju gledanost?!

By: TV Exposed