Esra Bilgic u novoj detektivskoj priči

Turska glumica Esra Bilgic već neko vreme nije bila na TV ekranima.

Esra Bilgic u novoj detektivskoj priči

Foto Credits: Onedio

Rođena 1992. godine u Ankari, glumica se poslednjih put na TV ekranima pojavila pred publikom u sezoni 2021-2022 u seriji pod nazivom Kanunsuz Topraklar.

Esra Bilgic, koja nije učestvovala ni u jednom televizijskom projektu u sezoni koja je iza nas, bila je jedno od imena u seriji Ataturk, koja je snimana za Disney Plus.

Aras Bulut Iynemli je najavio da će se dugo očekivana serija Ataturk sastati sa publikom na Disney plusu u oktobru. Esra Bilgic učestvuje u ovom projektu sa likom Madam Corinne. Objašnjavajući da je brzo ušla u temu ove serije i da je sve prošlo veoma dobro, glumica je rekla da je radila veoma lep i vredan posao.

Novi Netflixov projekat

Navodeći da će njen film biti objavljen na Netflixu, Esra je otkrila da će svojim fanovima preneti dobre vesti sledećim rečima:

„Snimanje mog filma će početi uskoro a projekat će biti emitovan na Netflixu. Idemo na set 21. biće to odličan film. To je novi projekat. Kada je u pitanju moj prošli, serija Ataturk će biti emitovana u oktobru, kao što znate na Disney Plusu. Bio je to veoma dobar posao. Bio je to veoma vredan posao. Svesni smo misije serije i šta ona znači. Sa nestrpljenjem čekamo oktobar, u 100-godišnjicu Republike…”.

Govoreći o detaljima filma pripremljenog za Netflix, Esra Bilgic će preuzeti glavnu ulogu u detektivskoj priči. Glumica je objasnila da bi priča o agentu Interpola koji juri za kradljivcem umetnosti dobar, dirljiv rad sa elementima komedije.

View this post on Instagram

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

NOVO - Yigit Kocak najavio velika iznenadjenja u novoj sezoni serije Kardeslerim

By: TV Exposed