Poznati strani glumci u filmu "Monopol" ?

Prema najavama film “Monopol” se sprema da pomrsi račune filmu “Južni vetar”. Ipak, radnja ta dva filma nema nijednu dodirnu tačku. Do sada je poznato da će u filmu uloge tumačiti Goran Bogdan, Aleksandar Radojičić. Ivan Herceg, Mima Karadžić, ali i pevač Leon. Leon se javnosti predstavio u talent-šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Nakon ...

Poznati strani glumci u filmu "Monopol" ?

Prema najavama film "Monopol" se sprema da pomrsi račune filmu "Južni vetar". Ipak, radnja ta dva filma nema nijednu dodirnu tačku.

Do sada je poznato da će u filmu uloge tumačiti Goran Bogdan, Aleksandar Radojičić. Ivan Herceg, Mima Karadžić, ali i pevač Leon.

Leon se javnosti predstavio u talent-šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon toga je snimio pesmu "Hazarder" sa Severinom, i još nekoliko popularnih hitova. Ono što se o njemu manje zna je to da iza sebe ima veliki broj predstava.

Povodom svog filmskog debija, Leon je dao intervju portalu Mondo, gde je pričao o glumi, ali i o radnji filma "Monopol". Pevač je potvrdio da radnje filmova "Monopol" i "Južni vetar" nemaju veze jedna sa drugom. Ono što do sada nije bilo poznato je to da će film biti na četiri jezika, ali i sa poznatim stranim glumcima. O njima će tek biti reči.

"Ovo mi je prva uloga u filmu, inače sam glumio u velikim predstavama Ivane Žigon - "Stojte galije carske", "Fašistički napadi" po Srbiji, Crnoj Gori, Rusiji, Belorusiji... gluma me je oduvek zanimala i nije mi strana", rekao je Leon za portal Mondo i nastavio:

"Scenario Monopola nema nikakve veze s pričom 'Južnog vetra'. Sadržaj filma je međunarodna priča o podzemlju kriminala i sasvim drugi koncept. Film će biti na četiri jezika sa glumcima iz regiona, ali i poznatim stranim glumcima. Ali, o tome malo kasnije", izjavio je mladi pevač, budući glumac.

O svojoj ulozi nije mnogo govorio, samo je rekao da će i on biti jedan od članova podzemlja.

By: TV Exposed