Emotivna objava Ilayde Alisan (FOTO)

Ilayda Alisan, koja je glumila sa iskusnim glumcima kao što su Hulya Avsar, Mehmet Aslantug i Deniz Cakir u seriji Masumiyet / Nevinost na Fox TV-u, uskoro će se sastati sa svojim fanovima u svojoj novoj romantičnoj humorističnoj seriji Seversin.

Emotivna objava Ilayde Alisan (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Burak Yoruk prati glumicu u novoj seriji, čija će prva epizoda biti emitovana u sredu, 1. juna, na ekranu Kanala D. Sklad dua već je bio na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Ilayda Alisan, koja je bila veoma uzbuđena pred svoju novu seriju, takođe je ime koje privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Glumica je proslavila rođendan svoje sestre Ozge Alisan u poslednjoj objavi na svom Instagram nalogu.

Ilayda Alisan koristila je sledeće izraze u svom emotivnoj objavi na najnovijem postu: "Srećan ti rođendan, sestro. Hvala ti što si me tražila od roditelja, što si me odgajala kad sam bila mala, što si odrasla sa mnom, što si me dovela tu gde sam danas, što me ni na trenutak nisi ispustila iz ruke. Ne znam nikog u svetu ko je požrtvovaniji i čije je srce kao cvetna bašta. Ti si najbolja sestra i najbolja mala majka na svetu. Mnogo te volim.”.

U pitanju je fotografija koja je nastala u detinjstvu. Emocionalno deljenje Ilayde Alisan dobilo je mnogo lajkova i komentara na njenom Instagram nalogu, koji ima 2,8 miliona pratilaca. Evo i pomenute objave.

NOVO - Poznat glumački kadar turske serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

By: TV Exposed