Amine Gulse već pronašla posao u Turskoj

Prethodnih dana turski mediji pisali su o tome da su se Amine Gulse i njen suprug Mesut Ozil preselili u Tursku. Mesut je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Fenerbahce u trajanju od tri i po godine. Par je iznajmio kuću odmah do doma predsednika Turske, Recepa Tayyipa Erdogana. Trenutno su u toku radovi na renoviranju ...

Amine Gulse već pronašla posao u Turskoj

Prethodnih dana turski mediji pisali su o tome da su se Amine Gulse i njen suprug Mesut Ozil preselili u Tursku.

Mesut je potpisao ugovor sa fudbalskim klubom Fenerbahce u trajanju od tri i po godine. Par je iznajmio kuću odmah do doma predsednika Turske, Recepa Tayyipa Erdogana. Trenutno su u toku radovi na renoviranju objekta njihove nove kuće. Do tad par i njihova kćerka će živeti u drugoj iznajmljenoj kući u blizini. Amine nije sedela skrštenih ruku već je odmah pronašla posao u Turskoj. Ona je potpisala ugovor sa digitalnom platformom Exxen.

Međutim, Gulse za početak neće glumiti u nekoj od njihovih serija već će voditi program o modi na toj platformi. Prostor za saradnju i u drugim projektima je ostavljen, pa nije isključeno da se Amine pojavi i u nekoj novoj seriji ove digitalne platforme.

NOVO - Hakan Salinmis u seriji Dogdugun Ev Kaderindir

By: TV Exposed