Dženan Lončarević pesmom najavio premijeru serije "Hotel Balkan" (VIDEO)

Premijera serije “Hotel Balkan” najavljena je spotom čuvene sevdalike “Kraj tanana šadrvana”,u izvođenju kantautora Dženana Lončarevića i “Bosonoga produkcije”. Kao stihovima čuvene sevdalinke: “Ja se zovem El Muhammed, iz plemena starih Azra, što za ljubav život gube i umiru kada ljube!” Njena radnja smeštena je na početak prošlog veka, da bi “maštom i pronicljivošću kreatora, kao voda živa, ...

Dženan Lončarević pesmom najavio premijeru serije "Hotel Balkan" (VIDEO)

Premijera serije "Hotel Balkan" najavljena je spotom čuvene sevdalike "Kraj tanana šadrvana",u izvođenju kantautora Dženana Lončarevića i "Bosonoga produkcije".

Kao stihovima čuvene sevdalinke: "Ja se zovem El Muhammed, iz plemena starih Azra, što za ljubav život gube i umiru kada ljube!" Njena radnja smeštena je na početak prošlog veka, da bi "maštom i pronicljivošću kreatora, kao voda živa, dospela u ovo naše doba i Banjaluku" počinje i ljubavna priča glavnih junaka ove serije. To je ljubavna priča Vida koga tumači Željko Erkić i Marije Kuruzović, čiji su potomci vlasnici hotela "Balkan", koju igra Tamara Milošević.

Prve epizode telenovele ćemo gledati premijerno na RTS1 a kasnije i na Superstar TV kanalu. Serija predstavlja projekat Telekoma Srbija i filmskog studija "Bosonoga produkcije" u blizini Banjaluke.

O svom učešću u ovoj seriji poznati pevač je rekao: "Jako mi je drago što su odabrali baš ovu pesmu, koja je obrađivana na milion načina, a evo sad je tu i ova verzija, za koju mislim da će se ljudima jako svideti".

U nastavku pogledajte premijerni spot serije...

https://youtu.be/9qCTLccgz_0

By: TV Exposed

NOVO - Hoće li Lazar Ristovski i dalje glumiti?