Raste uzbuđenje pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Epizoda 29 serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emituje na Show TV-u u petak uveče, biće finale sezone.

Raste uzbuđenje pred finale sezone serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: DiziCentral

Očekuje se da će epizoda, koja će biti emitovana u petak, 9. juna, završiti u trenutku koji će publiku učiniti veoma radoznalom u leto pred drugu sezonu.

Glumci i ekipa serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice su svojim izjavama otkrili da će se emitovati veoma posebno finale sezone, koje će sve ostaviti u čudu pred novu sezonu.

Reditelj Hakan Kirvavec jedno je od najvažnijih imena u pozadini uspeha serije Kizilcik Serbeti. Slavni reditelj, koji je učestvovao na oproštajnoj večeri serije sa ekipom, takođe je osoba koja je svoje ime u industriji učinila poznatim pod pseudonimom Ketche.

Delili suze i smeh

Hakan Kirvavac je takođe otkrio koliko je dobro savladao projekat i koliko je dobro analizirao poziciju u kojoj se nalaze, sa svojom odlučnošću u vezi prve sezone serije Kizilcik Serbeti od 29 epizoda.

Takođe treba zapamtiti da je reditelj na čelu tima, tumačeći događaje realističnim okom, zapravo jedan od najvažnijih faktora za budućnost projekta u takvim projektima TV serija. Ketche je izjavio da je serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice zapravo produkcija koja je kasnije otvorena i doprla do široke publike sledećim rečima:

„Bilo nam je jako zabavno, bili smo veoma umorni. Imali smo dobru sezonu. Bila je to sezona za nas, koja je krenula sa spoljne trake i postepeno išla napred. Bio je to divan timski rad, radili smo 8-9 sati svaki dan, zajedno sa glumcima i ekipom, gde su svi bili veoma kompatibilni jedni sa drugima, a mi smo se zabavljali dok smo delili suze i smeh.".

NOVO - Devrim Ozkan bira novu seriju

By: TV Exposed