Ceca jedina na Balkanu sa MILION PRATILACA na Youtube kanalu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postavila je novi rekord. Postala je jedina muzička zvezda na Balkanu sa preko milion pratilaca na svom Youtube kanalu. Uz to popularna pevačica je prešla granicu od neverovatnih 1.5 milijardi pregleda video snimaka, u njenom slučaju u najvećoj meri muzičkih spotova. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda. Nema sumnje – ...

Ceca jedina na Balkanu sa MILION PRATILACA na Youtube kanalu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postavila je novi rekord. Postala je jedina muzička zvezda na Balkanu sa preko milion pratilaca na svom Youtube kanalu.

Uz to popularna pevačica je prešla granicu od neverovatnih 1.5 milijardi pregleda video snimaka, u njenom slučaju u najvećoj meri muzičkih spotova. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda. Nema sumnje - impresivne brojke.

Prelaskom broja od miliona pratilaca na Youtube kanalu pevačica je dobila plaketu “Golden Award”. U pitanju je plaketa koju dobiju svi vlasnici Youtube kanala koji pređu brojku pratilaca od sedam cifara. U pojašnjenju davaoca nagrade stoji da ovde nije reč o komercijalnom, TV kanalu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja, već o ličnom kanalu muzičkog umetnika.

Kada je reč o pratiocima, najveći broj ljubitelja Cecinih hitova dolazi iz Beograda, zatim Zagreba, Sofije, Podgorice i drugih gradova. Uz podatke koji su dostupni i način na koji se nagrađaje za "Golden Award" bi se moglo reći da se radi najkredibilnijem priznanju koje je rezultat sveopšte popularnosti kod publike.

By: TV Exposed