Devrim Ozkan bira novu seriju

Turska glumica Devrim Ozkan, koja je preuzela glavnu ulogu u seriji Show TV-a Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, osvojila je ljubav miliona sa svojim partnerom iz serije Ertanom Sabanom.

Devrim Ozkan bira novu seriju

Foto Credits: IMDB

Dok glumica ide čvrstim koracima napred u svojoj karijeri, ona doživljava period u kome dobija pohvale od obožavalaca za svoju glumu. Naročito na društvenim mrežama, Devrim Ozkan je došla do izražaja svojom najnovijom serijom i uspela da postane jedna od najzastupljenijih glumica.

Serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja je na platnu ostala jednu sezonu, a prošle nedelje doživela svoje finale, postala je jedno od nezaboravnih dela.

Devrim Ozkan je nakon svega bila pomalo iznenađena rekavši: „Ni mi nismo razumeli kako se to završilo.”. Po svemu sudeći, glumica je čekala nastavak serije. Sa 41 epizodom i jednim od najupečatljivijih scenarija ove sezone, Gelsin Hayat Bildigi Gibi, dobio je veoma dobre ocene i privukao veliku pažnju kada je prvi put počeo.

Odmor pa povratak na set

Iako je gledanost opala pred kraj sezone, serija je stvorila lojalnu publiku i prihvaćena je kao jedno od uspešnih dela sezone.

Objašnjavajući da će na leto biti na odmoru u inostranstvu i da ima nove projekte, poznata glumica je rekla: „Završili smo dobru sezonu, sastajem se zbog novih projekata. Ima nekoliko projekata koje sam pročitala. Mislim da će to biti objavljeno posle odmora.“.

Navodeći da joj je pri odabiru projekata važna partnerska harmonija, Devrim Ozkan je navela da su za nju presudni i reditelj, producent i scenarista u izboru projekta. Ipak, poznata glumica je napomenula da je od svih ovih faktora najvažniji scenario.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Melike Ipek Yalova - odmor, pa povratak u letnjoj sezoni!

By: TV Exposed