Melike Ipek Yalova - odmor, pa povratak u zimskoj sezoni!

Melike Ipek Yalova, koju gledamo na setovima od 2011. godine, poznata je po tome što se bavi dugoročnim projektima i stavlja svoje ime na uspešne radove.

Melike Ipek Yalova - odmor, pa povratak u zimskoj sezoni!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je u svet serije zakoračila sa likom princeze Izabele u seriji Sulejman Veličanstveni, svoj pravi proboj napravila je likom Ayten u seriji Karadaji, koja je emitovana između 2012. i 2015. godine.

Melike Ipek Yalova, koja je stekla iskustvo u TV serijama kao što su Hayat Sarkisi / Pesma života i Insanlik Sucu / Zločin čovečanstva, takođe je postala popularno ime sa likom Muygan u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova.

Glumica, koju smo gledali sa likom Buge u seriji Mahkum / Zatvorenik u sezoni 2021-2022, neko vreme je bila daleko od ekrana.

Povratak u zimskoj sezoni

Melike Ipek Yalova želi da se vrati na setove i ocenjuje projekte koji joj dolaze. Glumica, od koje se u bliskoj budućnosti očekuje dogovor za projekat, rekla je da ovo neće biti letnja drama, ali da će na snimanju biti zimske sezone.

Yalova, koja je sa svojim kolegama glumicama došla na međunarodno veče koje je organizovao Ay Yapim, takođe je izjavila da će tokom letnjih dana otići na odmor i rekla:

„Nadajmo se da će projekat biti razjašnjen u narednim danima. U leto nema projekata. Nisam čitala letnju seriju, idem da se odmorim.”.

NOVO - Neslihan Atagul o planovima za budućnost

By: TV Exposed