Neslihan Atagul o planovima za budućnost

Turska glumica Neslihan Atagul je ove sezone dobro nastupila kao glavna glumica TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

Neslihan Atagul o planovima za budućnost

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja se godinama kasnije vratila pred kamere sa suprugom Kadirom Doguluom, uspela je da impresionira brojne fanove likom Macide.

Uprkos poteškoćama u pogledu gledanosti u Turskoj, intenzivno interesovanje u inostranstvu za seriju Gecenin Ucunda od 26 epizoda omogućilo je da se projekat završi kako je planirano.

Neslihan Atagul, koja je privukla pažnju i svojim filmskim projektom pod nazivom Ahh Belinda objavljenim na Netflixu, u procesu je procene ponuda koje joj stižu. Navodeći da je vredno radila i nije “silazila” sa ekrana, poznata glumica je prisustvovala međunarodnom pozivu koji je organizovala kompanija Ay Yapim i odgovarala na pitanja novinara.

Bira novi projekat

Neslihan Atagul je takođe donela odluku šta da radi u narednom periodu. Objašnjavajući da ima projekata koje čita i da se nikada ne pauzira od platna i da je dobila dobre povratne informacije za film Ahh Belinda, glumica je svoje reči nastavila na sledeći način:

„Ahh, Belinda film je bio dobar projekat, uspeli smo, bilo je lepo. Još uvek se mnogo gleda, a i ljudima se dopalo. Završili smo seriju Gecenin Ucunda, prošlo je mesec dana. Sad da se malo odmorim, procenim projekte i vraćam se, u takvom sam procesu.”.

NOVO - Ayca Aysin Turan uskoro na ekranima sa projektom Sen Inandir

By: TV Exposed