Cagatay Ulusoy se vraća na TV ekrane samo jednom sezonom?

Dobro poznati turski novinar Ranini govorio je između ostalog o Cagatayu Ulusoyu i njegovim budućim poslovima. Kada ga je jedan od pratilaca upitao da li će se Cagatay pojaviti u nekoj novoj TV seriji pre nego što počne posao na seriji “Museum of Innocence” za Amazon, Ranini je imao odgovor. Ulusoy je spreman da se ...

Cagatay Ulusoy se vraća na TV ekrane samo jednom sezonom?

Dobro poznati turski novinar Ranini govorio je između ostalog o Cagatayu Ulusoyu i njegovim budućim poslovima.

Kada ga je jedan od pratilaca upitao da li će se Cagatay pojaviti u nekoj novoj TV seriji pre nego što počne posao na seriji “Museum of Innocence” za Amazon, Ranini je imao odgovor. Ulusoy je spreman da se pojavi u nekoj televizijskoj seriji uz dva uslova. Prvi je da priča u seriji bude dobra, a drugi da se pojavi samo u jednoj sezoni, upravo zbog Amazonove nove serije.

Kada je reč o početku snimanja serije “Museum of Innocence” sve je i dalje neizvesno. Pominje se da će snimanje serije početi tek 2023. godine. Do tada, fanovi se pitaju kada će ponovo gledati Cagataya na TV ekranima. On se trenutno odmara sa njegovom voljenom Duygu Sarisin, Basak Dizer i Kivancom Tatlitug na jahti u Marmarisu.

NOVO - Romantični odmor Kivanca Tatlituga i Basak Dizer (FOTO)

By: TV Exposed