Yagiz Can Konyali o ljubavi!

Talentovani glumac Yagiz Can Konyali bio je gost u YouTube programu novinarke Sibel Arna “Budi šta budeš, samo budi opušten”.

Yagiz Can Konyali o ljubavi!

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je trenutno u centru pažnje zbog filma “Bolje sutra” koji je juče izašao u bioskope, a u kojem deli glavne uloge sa Hande Dogandemir, rekao je da poslednje dve godine beži od ljubavi.

Evo nekih izjava koje je dao Yagiz Can Konyali:

“Ne gubimo nadu, ali u ovom veku ljubav je veoma teška. Ljubav je postala kao veza. Više niko ne pita “da li si zaljubljen”, već “da li si u vezi”. Naravno, prva ljubav mi je bila u osnovnoj školi. Ali, takođe sam se zaljubljivao u svoje profesore. Ima malo profesorki u koje se nisam zaljubio. Srednja škola i gimnazija su periodi kada se svake nedelje zaljubiš u novog profesora. Ovo je posebno tačno za dečake.”.

Otvoren za sve vrste ubeđivanja

Otvoren sam za sve vrste ubeđivanja kada je ljubav u pitanju, ali otvoreno kažem, kada osetim da će se to desiti, bežim. Kada se zaljubiš, gubiš tlo pod nogama, pa poslednje dve, tri godine odmah bežim. “Bolje da ne uzimam, kada se zaljubim, jako se zaljubim. Svi treba da budu veoma oprezni. Imam posao. Već sam gledao ovaj film”, kažem. Ovo se, naravno, dešava iz straha.”.

Yagiz Can Konyali  je o Kemalu Sunalu:

“Veliki sam fan Kemala Sunala. Sve njegove filmove znam napamet. Iako nije više živ, sa svom svojom veštinom, on je jedan od glumaca koji me najviše opušta. Svaki put kada gledam njegov film, motivišem se za svoju profesiju, pitajući se šta je sve uradio u svoje vreme.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sibel Arna (@sibelarna)

NOVO - Nurgul Yesilcay o društvenim mrežama

By: TV Exposed