Serija Sen Cal Kapimi je promenila život glumici Basak Gumulcinelioglu

Basak Gumulcinelioglu, koja je rođena u Istanbulu 1991. godine, stekla je veliku reputaciju televizijskim serijama u kojima je igrala poslednjih godina.

Serija Sen Cal Kapimi je promenila život glumici Basak Gumulcinelioglu

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je postala popularna sa likom Deniz u seriji Erkenci Kus u svojoj karijeri, koju je započela 2018. godine, kasnije je cenjena u još jednoj romantičnoj humorističnoj seriji pod nazivom Sen Cal Kapimi. Basak Gumulcinelioglu, koja je blistala u TV seriji Sen Cal Kapimi sa svojim likom Piril, prenela je svoju slavu i van granica Turske zahvaljujući popularnosti dve važne TV serije u kojima je učestvovala.

Mlada glumica, koja je pokazala uspešan nastup u produkciji drame Yargi / Presuda, ostala je upamćena i sa likom Neve. Dok Gumulcinelioglu pravi korak napred na svom glumačkom putu, njeni obožavaoci se ubrzano povećavaju. Mnogi subjekti se pitaju o njenom životu i ona je među imenima o kojima se mnogo priča na društvenim mrežama. Glumica je otkrila neke stvari o sebi.

Potvrđujući da je njen datum rođenja 22. oktobar 1991. i da je rođena u Istanbulu, glumica je objasnila da je njeno rodno mesto u izvoru napisano pogrešno, odnosno da piše da je rođena u Nemačkoj. Gumulcinelioglu je izjavila: „Neko je napisao Nemačka. Godinama su mi govorili da sam rođena u Nemačkoj. Rođena sam u Fatihu, Istanbul, prijatelji!“.

Podsećajući da je svog dečka upoznala na snimanju TV serije Sen Cal Kapimi, Basak Gumulcinelioglu je dodala:

„Postali smo veoma bliski prijatelji, igrala sam 52 epizode. Mi smo dvoje ljudi bez scene jedan na jedan, u istom kadru. Imali smo scenu pogleda, pokupili su je naši ljubavnici i napravili video klip. Zato što je to naša jedina scena. Postali smo veoma iskreni životni partneri.“.

NOVO - Tolga Saritas u simpatičnom zagrljaju (FOTO)

By: TV Exposed