Sera Kutlubey napisala prvu knjigu

Glumica Sera Kutlubey, koja je stekla priznanje za ulogu Damle u novoj seriji Fox TV-a Iyilik / Dobrota, preuzela je sasvim drugačiji lik od uloga koje je igrala do sada.

Sera Kutlubey napisala prvu knjigu

Foto Credits: Haberturk

Glumica, koja je deli glavne uloge sa Hatice Sendil i Ismailom Demircijem u seriji Iyilik, gotovo je zablistala ulogom koju je igrala u priči serije punoj intriga i obmana.

Sera Kutlubey, koja je bila ispred objektiva novog broja Gardirop Magazina, dala je posebne poze za magazin i dala upečatljive izjave o svojoj novoj ulozi.

Sera Kutlubey je rekla da su je pokušaji da razumeju lik Damle koji tumači u seriji Dobrota i portretisanje besprekorne osobe “održavali u životu” sve vreme. Serija Iiilik je takođe ponudila glumici važnu priliku da pokaže svoje talente.

Glumica, koja je za kratko vreme postala popularna likom Cemre, koju je tumačila u TV seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, trenutno doživljava uzbuđenje zbog svoje nove knjige.

Kutlubey, koja je zakoračila u svet književnosti svojom prvom knjigom, Pad Plutona, izjavila je u intervjuu za magazin da je pisanje za nju meditacija.

Mlada glumica, koja je ovih dana u slatkom intenzitetu, pričala je za Gardirop o svojoj karijeri, likovima koje je igrala, razumevanju lepote i radoznalosti o svom životu.

Ono što je postala očigledno da je ona zaista talentovana osoba koja svoj talenat prikazuje u nekoliko sfera kulture.

NOVO - Gde je i šta radi Aslihan Guner? Evo odgovora!

By: TV Exposed